En kollega till mig hade med sig väldigt god matlåda för ett tag sedan. Jag älskar gnocci så jag bjöd pappa på detta och det gick hem. Supergott och för människor med bara-man-får-potatis-är-det-riktig-mat-värderingen är det här också godkänt, tydligen...
Potatisgnocci med svamp, röktfläsk o pinjenötter
2 pkt färsk gnocci à 500gram
250 g färska champinjoner
1 pkt röktfläsk 250-300g
50 g pinjenötter
250 g färsk spenat
hyvla parmesan
salt + svartpeppar
1) Tillaga gnocci enligt anvisningarna på påsen.
2) Skiva champinjoner
3) Tärna fläsket
4) Knaperstek fläsket. Stek champinjoner, tillsätt pinjenötter. Låt det steka ett par minuter.
Vänd ner gnocci o spenat, krydda med salt o peppar.
5) Servera med hyvlad parmesan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar